چگونه جمع بندی کنیم؟

+ ابتدا بازیابی کنید، سپس مطالعه کنید!

در دوران جمع بندی مسیر مطالعاتی شما به صورت زیر انجام میگیرد:

اگر شما جزء آن دسته از داوطلبانی هستید که مطالعه کلیه دروس را تمام کرده اید و چندین بار دروس را مرور کرده و تست زده اید، و یا اگر جزء آن داوطلبانی هستید که به تازگی مرور دروس را به اتمام رسانده اید و یا حتی جزء داوطلبانی هستید که تاکنون وضعیت مطالعاتی مطلوبی نداشته اید، باید برای جمع بندی یک ماه آخر خود برنامه مناسبی را دنبال کنید

بهترین روش مطالعاتی پیشنهادی در دوران جمع بندی روش سه روز یک بار است. دقت کنید که روش مطالعه در دوران جمع بندی کاملا متفاوت از روش عادی مطالعه در طی سال است . در طی سال تحصیلی معمولا ابتدا درس می خوانید سپس تمرین می کنید . اما در دوران جمع بندی ابتدا یک دوره سوال کنکور(یکی از سالهای اخیر کنکور) را امتحان می دهید و در حین آزمون دادن و پس از تصحیح آزمون تشخیص می دهید که در هر درس کدام مبحث ها را باید در اولویت مطالعه قرار دهید . پس از آزمونی که  می دهید ، طی دو و نیم روز همه ی درس ها را مطالعه می کنید البته از هر درس قسمت هایی را کار می کنید که قبلا تشخیص داده اید بیشتر نیاز دارید و برایتان مهم تر است .

امتحان یک مجموعه سوال کنکور چه فوایدی دارد؟

1- با امتحان دادن از یک مجموعه سوال ، طی زمان استاندارد کنکور (2:40) همه ی درس ها و همه ی کتاب ها را 1 بار دوره می کنید . سوال های کنکور در هر درس تمام کتاب ها و تمام فصل ها را پوشش می دهند و وقتی که شما یک مجموعه ی جامع را امتحان می دهید همه ی کتاب هایتان را در طی  (2:40) دوره می کنید و هنگام پاسخ دادن به هر سوال محتوای آن فصل از کتاب را در ذهن خود مجسم می کنید و تشخیص می دهید که آیا نیاز دارید آن فصل را در اولویت مطالعه خود قرار دهید یا خیر.

2- توهم فراموشی را تصحیح می کنید و شما متوجه می شوید که بسیاری مطالب را که فکر می کردید فراموش کرده اید واقعا فراموش نکرده اید! و آن ها را بلد هستید بنابراین آن ها را در اولویت مطالعه قرار نمی دهید یا با روش ساده تری آن ها را مرور می کنید .

3- توهم یادگیری را تصحیح می کنید و شما متوجه می شوید بعضی مطالب را که فکر می کنید مسلط هستید واقعا مسلط نیستید و نیاز دارید که برای آن ها هم وقت بگذارید.

4- قبل از کنکور اصلی به آرامش می رسید . شما بین 6 تا 10 بار می توانید آزمون جامع بدهید و روش سه روز یک بار را اجرا کنید . تمام درس ها را بارها و بارها با این روش مطالعه می کنید و ضعف های خود را جبران می کنید و از نقاط قوت خود مطمئن می شوید. یک نگرانی مهم در آزمون های جامع این است که نمی توانم همه ی درس ها را تا روز آزمون مطالعه کنم شما این نگرانی را نخواهید داشت .

5- هنگام آزمون دادن و پس از آن هنگام تصحیح و هنگام جمع بندی ، نقشه ی مطالعه را برای دو و نیم روز باقی مانده تنظیم می کنید و متناسب با نیازهای خودتان بهترین نقشه ی مطالعه را در هر سه روز طراحی می کنید .

6- اگر شما جزء آن دسته از داوطلبانی هستید که طی سال تحصیلی در آزمون های آزمایشی ترازهای نسبتا خوبی  کسب کرده اید، اما در آزمون های جامع افت تراز دارید. راه حل این مشکل ، اجرای جمع بندی با روش سه روز یک بار است. دقت کنید جمع بندی با روش سه روز یک بار فقط برای ترازهای برتر مفید نیست برای همه ی داوطلبان موثر است. کافی است این روش را چند بار تمرین کنید تا خودتان امتیازهای این روش را احساس کنید .

دقت کنید که از همین الان هفته پایانی خود و به خصوص سه روز آخر را خالی کنید، برای این هفته برنامه ویژه ای (مرور آخر) داریم.

نوشتن دیدگاه

مطالب مرتبط

بودجه بندی سوالات آزمون لیسانس به پزشکی

سرفصل و بودجه بندی سوالات ارشد ژنتیک پزشکی 94 تا 1402

سرفصل و بودجه بندی سوالات ارشد بیوشیمی بالینی 94 تا 1402

بودجه بندی درس زیست شناسی سلولی مولکولی ارشد وزارت بهداشت 1402

خبرنامه ویژه جمع بندی کنکور ارشد وزارت بهداشت

خبرنامه ویژه آزمون های جمع بندی ارشد وزارت بهداشت

بودجه بندی سوالات درس بیوشیمی ارشد وزارت بهداشت 1399 تا 1402

بودجه بندی سوالات کنکور ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت

بودجه بندی سوالات کنکور ارشد پرستاری ۹۹ تا ۱۴۰۲

رشته مورد نظر شما

آمار قبولی 3 سال اخیر
نمایندگی در کشور
رشته های تحت پوشش

 

اطلاعات تماس

map آدرس دفتر تهران: میدان انقلاب جمالزاده شمالی تقاطع فرصت شیرازی پلاک 72 طبقه 1

 call  02191017400  (خط ویژه)

 call  02166574345  

پاسخگویی در ساعات اداری (بجز روزهای تعطیل و ساعات 13تا14)

شنبه تا چهارشنبه: از 9 تا 18  پنجشنبه: تا 13